Haemme lämpöpumppuasentajaa

Päivitetty 08.06.2022

 

Työ koostuu suurimmaksi osaksi maalämmön ja maakylmän asentamisesta. Projekteissa usein poistetaan edellinen lämmönlähde ja se korvataan nykyaikaisella kompressorilämmityksellä.  Lisäksi yrityksemme tekee ilmalämpöpumppujen asentamista sekä lattialämmityksiä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä (8-16) maanantaista perjantaihin. Varastomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kaarinassa.

Lämpö Nurmi Oy on pitkään alalla ollut vakavarainen yhtiö, jossa työntekijät ovat viihtyneet pitkään.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on tarjota sinulle hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyinen palkka. Päivät ovat harvoin samanlaisia ja pääset työskentelemään erilaisten työkohteiden parissa. Meidän kokenut asentaja perehdyttää sinut työtehtävään ja mahdollistamme sinulle tilaisuuden oppia lämmitysalan ammattilaiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet joustava tiimipelaaja ja et pelkää fyysistä työtä. Tässä hommassa tarvitaan tekemisen meininkiä, joten ripeä tahti ja oma-aloitteisuus ovat avainasemassa. Aikaisempaa työkokemusta alalta ei tarvita, vaan reipas asenne, halu oppia ja työmoraali ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Kylmäasentajan lupa ja aikaisempi putkityökokemus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV tai soita meille suoraan viimeistään 30.6.2022.

Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Mikko Nurmi, toimitusjohtaja

mikko@lamponurmi.fi, 044 519 1452

Lisätietoa tehtävästä voit tiedustella suoraan allekirjoittaneelta.