Asennus

Päivitetty 18.08.2014

Lämpö Nurmi Oy asentaa lämmitysjärjestelmät omilla asentajillaan ja Warmian kouluttamilla sopimusasentajilla. Asentajilla on useiden kymmenien vuosien kokemus  työtehtävistään. Kylmäaineasennuksiin Lämpö Nurmi Oy:llä on voimassa olevat kylmäaineen käsittelyluvat ja tarvittaessa on käytettävissä myös Kaukora Oy:n 35-vuoden kokemus lämmityslaitteiden valmistajana.

Asennuksen laajuus sovitaan tapauskohtaisesti, mutta pääsääntöisesti toimitamme lämmitysjärjestelmän osat ja asennuksen avaimet käteen -periaatteella. Teemme yhteistyötä kohteen sähkösuunnittelijan ja sähköasentajan kanssa, joka liittää pääsähkön sulaketauluun ja asentaa Warmia-termostaatit. Myös käyttövesipuolen asentajan kanssa käymme urakkarajat läpi uudiskohteissa. Saneerauskohteissa asennamme myös käyttövesipuolen. Uudiskohteiden maarakennusvaiheessa on rakentajalle edullisinta käyttää jo paikalla olevaa perustusurakoitsijaa tarvittavien siirtoputkien asennukseen. Maalämmön siirtoputkille varataan tarvittavat läpiviennit tai mahdollisesti asennetaan paikalleen ennen maatäyttöä.

Lämpökaivot putkistoineen myydään ja asennetaan valmiiksi asti. Turunmaan Porauspalvelu Oy on toimittanut Lämpö Nurmi Oy:lle jo satoja lämpökaivoja onnistuneesti. Lämpökaivon halkaisija kalliossa on valittavissa 115 mm:stä 140 mm:iin (sama hinta, mutta 115mm on tehokkaampi). Myös siirtoputkitukset kaivosta/kaivoista tekniseen tilaan kaivuutöineen voidaan tilata valmiiksi asti Turunmaan Porauspalvelu Oy:stä. Pintamaahan tai vesistöön tulevat putkitukset ovat yleensä hoituneet asiakkaan maaurakoitsijan toimesta, mutta nekin pystymme tarjoamaan avaimet käteen -periaatteella.

GeaWellTech(1)